fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

NYÅRSAFTON 2021 PÅ MARIATORGET MED CHAMPAGNE & SKALDJURSPLATÅ


Nyårsafton på Rival betyder champagne och havets läckerheter. Fira in 2022 och frossa i hummer, ostron, krabba, räkor, lax, skagenröra och andra delikatesser från havet. Givetvis ackompanjerade av franska druvor och ett pulserande Stockholm i nyårsstämning.

Nyårsmiddagen inleds med en champagnecocktail och tillhörande aptitretare. Därefter startar middagen med en varm skaldjurssoppa följt av en tallrik med laxtartar, Skagen på rågbröd och en bit Västerbottenspaj med löjrom innan den härliga skaldjursplatån gör entré. Från skaldjursplatån kan ni frossa i allt från hummer till krabba, ostron, havskräftor och räkor.

För den som fortfarande orkar med lite sött efter skaldjuren så har köket förberett en champagnesprudlande nyårsdessert som går att beställa på plats (ingår ej i menyn).  Även ett dryckespaket kan köpas till på plats. För 435 kr serverar vi tre glas franska krispiga viner speciellt utvalda för att ackompanjera nyårsaftons skaldjur på bästa sätt.

Watson’s Bar öppnar redan kl 11.30 på nyårsafton och håller öppet hela vägen till 02.00 med en härlig pulserande stämning. Rivals nyårs-DJ startar kl 21.00 och kör till 02.

Nyårspaket med övernattning
Se till att få förtur till borden i bistron och boka nyårspaket med övernattning och nyårsmiddag i Rivals Bistro. Vi släpper inga bord till externa gäster förrän alla hotellgäster har garanterats ett bord.

Nyårspaketet inkluderar

Uppdatering 30/11: vi har nu endast ett fåtal bort kvar till den tidiga sittningen 17.30-20.00. Dessutom endast ett fåtal hotellrum kvar med ankomst 31 december. Kontaka reservations@rival.se med din förfrågan. Rum och paket går inte längre att boka on-line.

Prisexempel
Pris från 2425 kr per person och natt som del i dubbelrum. Pris styrs av utbud och efterfrågan och kommer därmed att förändras. Nyårspaketet gäller för individuella bokningar och går inte kombinera med andra erbjudanden och/eller rabatter. Priserna är inte provisionsberättigade. Detta paket är bara tillgängligt 31 december 2021 och gäller ett begränsat antal rum.

Vänligen notera att sista dagen för kostnadsfri avbokning är 24 december innan klockan 18.00. Vid sen avbokning eller no show kommer 100% av bokat värde debiteras. Har du frågor – maila oss.

 

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media