fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

”Störst av allt” våren 2020

Med Nour El Refai i huvudrollen - premiär 20 februari 2020

Storsuccén "Störst av allt"av Malin Persson Giolito blir teater med Nour El Refai i huvudrollen

“Störst av allt” blir teaterföreställning. Rättegångsdramat av Malin Persson Giolito har rönt framgång efter framgång. Nu står det klart att Störst av allt blir en monolog med ingen mindre än Nour El Refai.

Historien handlar om den unga överklasseliten och en skolskjutning vid fiktiva Djursholms allmänna gymnasium. På scen tar den sig form i ett rättegångsdrama om skuld, rätt, sanning och empati – som precis likt boken utgår helt och hållet från Majas tankar och perspektiv.

Sedan boksläppet 2016 har den sålt i över 505 000 exemplar (bara i Sverige), utgivits i 30 länder, hyllats till skyarna av internationell press och agerat förlaga till den första svenskproducerade Netflix-serien.

– ”Vem talar Maja med?”, undrar många av mina läsare. Och jag har alltid, ända sedan jag började skriva Störst av allt, sett hur Maja står på en teaterscen och blickar ut mot den mörka massa som är hennes publik. Hon kräver att de ska lyssna, hon tror att hon skiter i vad de tycker, men egentligen vill hon bara förstå vad det var som hände. Nu får Maja äntligen ta plats på scen. Jag hade länge tänkt mig Nour El Refai som Maja, och när producenterna berättade att de castat henne var det inte bara en dröm som gick i uppfyllelse, det var minst två, säger Malin Persson Giolito.

– Jag är så otroligt glad att få göra det här! Jag har fightats mot jättefina namn för att få den här rollen och nu är det på riktigt, vi är redan igång och repar och det känns redan som bland det svåraste och roligaste jag gjort, säger Nour El Refai.

Störst av allt har premiär på Rival i Stockholm den 28 februari 2020 och spelas under hela våren.

 

 

Köp Biljetter Kalendarium

Premiär 28 februari – spelas hela våren 2020

Längd: ca 90 min utan paus
Föreställningen presenteras av  www.blixten.se
Bevakad garderob ( vinter och vår ) i nedre plan. Swish eller kortbetalning.

Klicka och läs mer:

Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media