fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Watson´s Bar på Mariatorget Södermalm

I Watson´s mixas bra musik med läckra smårätter och de godaste drinkarna. Öppet året runt från kl 11 - inga undantag!

Fredag 18 oktober – after work

Watsons Bar på fredag 18 oktober mellan 15.00 och 20.00 ges möjlighet att prova höstens mest utsökta viner! Stefan från Fontana Foods tar med sig en stor portfölj av säsongens trevligaste drycker från Medelhavsområdet och de kommer alla att finnas tillgängliga till extraordinära priser denna eftermiddag och kväll. Smaka, njut och umgås!

“Happy Weekend” i Watson´s Bar fredagar och lördagar.

Onsdag 23 oktober

Watson’s Bar får besök av La República Gin, vinnare i World Gin Awards 2018, från 17.00. La República Andina Gin är en boliviansk gin från La Paz destillerad på över 3500 meters höjd med ett antal ovanliga växter och örter från Anderna. Den spännande ingredienslistan stöds av ett basdestillat tillverkat av druvor.

 Fredag 25 oktober – after work

Varmt välkommen till en After Work i en helt egen klass! Den 25 oktober klockan 16-19 i Watson’s Bar dukar vi upp spännande tilltugg och kalla Bryggmästarens i en härlig miljö.

Watson´s Bar
Livet är för kort för att ha tråkigt. Med drinkar i världsklass, barvänlig mat och traditionellt värdskap så är Watson´s Bar en självklar mötesplats för hotellgäster, stockholmare och södermalmsbor.


Watson´s Bar  – lunch, eftermiddagsmöte, kvällsdrink.

Watson´s Meny
En bra drink ska inte bara smaka gott den ska även vara lekfull och vacker. Vi erbjuder en drinklista med genomtänkt balans i både trygga klassiker som utmanande kreationer. Självklarhet finns en bra bredd av alkoholfria alternativ både vad gäller cocktails, vin och öl och där du kan utmana dina smaker. En barmeny med klassiker som delikatesser av kallskuret och ost, friterade marconamadlar, spanska gröna oliver och råbiffmacka som samsas på menyn med säsongsanpassade rätter.

Hotellbar med puls
I Watson´s Bar strömmar det soul, funk, jazz och rare disco ur högtalarna. En hotellbar med puls, öppen från tidig förmiddag till sen kväll, sju dagar i veckan, i hjärtat av Södermalm. Under sommarhalvåret kan du njuta av drinkar och mat på Watson´s nya uteservering. DJ i toppklass varje fredag och lördag. Och självklart är Watson´s Bar hjärtat för After Work varje fredageftermiddag med dj på plats! Watson´s Bar är döpt efter ägarfamiljens följeslagare – en ständigt hungrig, alltid nyfiken Jack Russell.

 

 

Bistro
Brunch
Cocktailbar
Café Rival
Öppettider

After work & DJ varje fredag…
vi ses vid femtiden!


Barchef fredrik.castro@rival.se

 

 

 

Galleri
Just nu på Rival

“Ta det som en man” biljettsläpp 18/10

Hampus Nessvolds föreställning som lämnar ett bestående avtryck och som hyllats flera gånger om av media.

Medelhavsviner Watson´s Bar 18/10

Välkommen till Watsons Bar fredag 18 oktober kl 15-20 för en möjlighet att prova höstens mest utsökta viner!

Boka hotellrum – guldkant varje gång!

Boka till bästa pris här. Guldkanta med parkeringsservice, skönt barhäng, kuddmeny och långa frukosttider…

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media