UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Tisdag till lördag

Winemaker´s Dinner 22 april -läs mer

Sal för hotellfrukost
Välkommen till Rivals Bistro, balkong och Bistrobar!  Köket frestar med det bästa från säsongens skafferi och vi hittar både svamp, löjrom och flera härliga styckningsdetaljer på menyn. Naturligtvis behåller vi även våra ”Rivalklassiker” – Skagen, Råbiff och Fiskgryta – som uppskattas av många gäster samt en ”Plat du jour” som komplement till ordinarie menyn.
Rivals Bistro öppen för middag tisdag-lördag – boka bord här. Köksmästare Robin Gesang har tillsammans med sina kockar tagit fram en Bistromeny som bjuder på en rad säsongsbetonade rätter. Samtidigt som vi älskar att ta ut svängarna en aning så är vi också övertygade om att det finns en anledning till varför omtyckta klassiker är lika uppskattade år efter år.

Boka bord här eller  via hovmästare på telefon 08-545 789 15. Watson´s Bar och Tavernan är alltid öppen sju dagar och kvällar i veckan – läs mer här! 


Tisdag-torsdag 17-23
Fredag-lördag 17-24
Boka gärna bord här!
Bistromeny och vinlista

Watson’s Bar
Tavernan
Cocktailbar
Room Service
Öppettider

Hovmästare
08-545 789 15
08-545 789 45
bistro@rival.se

Food & Beverage Manager
08-545 789 17
tobias.wikberg@rival.se

Köksmästare Robin Gesang-Gottowt
08-545 789 28

robin@rival.se

Galleri
Just nu på Rival

Orup Bara – en succé

Orup Bara – nu sista tre helgerna på Rival. Missa inte detta, boka din biljett nu!

Date Night

Romantik med drink, 3-rättersmiddag i Bistron, lyxigt rum och en härlig frukostbuffé

Boka hotellrum – guldkant varje gång!

Guldkanta med balkong, kuddmeny och långa frukosttider…

Winemaker´s Dinner 22/4

Fyra rätters middag och fem exklusiva viner från Pio Cesares portfölj. Middagsvärd Cesare Benvenuto

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel