fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Watson´s Bar voff

Watson´s Bar är döpt efter ägarfamiljens följeslagare - en ständigt hungrig, alltid nyfiken Jack Russell. I Watson´s mixas bra musik med läckra smårätter och de godaste drinkarna. Öppet året runt från kl 11 - inga undantag!

Fredag & Lördag “Happy Weekend” i Watson´s Bar

Watson´s Bar
Livet är för kort för att ha tråkigt. Med drinkar i världsklass, barvänlig mat och traditionellt värdskap så är Watson´s Bar en självklar mötesplats för hotellgäster, stockholmare och södermalmsbor. Under sommarhalvåret kan du njuta av drinkar och mat på Watson´s nya uteservering.

Watson´s Bar – ute eller inne. Lunch, eftermiddagsmöte, kvällsdrink.

Watson´s Meny
En bra drink ska inte bara smaka gott den ska även vara lekfull och vacker. Vi erbjuder en drinklista med genomtänkt balans i både trygga klassiker som utmanande kreationer. Självklarhet finns en bra bredd av alkoholfria alternativ både vad gäller cocktails, vin och öl och där du kan utmana dina smaker. En barmeny med klassiker som delikatesser av kallskuret och ost, friterade marconamadlar, spanska gröna oliver och råbiffmacka som samsas på menyn med säsongsanpassade rätter.

Hotellbar med puls
I Watson´s Bar strömmar det soul, funk, jazz och rare disco ur högtalarna. En hotellbar med puls, öppen från tidig förmiddag till sen kväll, sju dagar i veckan, i hjärtat av Södermalm. Året runt. DJ i toppklass varje fredag och lördag.

 

 

Galleri
Just nu på Rival

Lördag 31 augusti launchparty 18-01

Bästa kvällen i Cocktailbaren – vi bjuder in till musikvideo release av Milk & Honey plus ett flertal olika DJ’s under kvällen.  

Brunch varje lördag och söndag!

Besök vår mycket uppskattade brunch – för alla smaker.  Serveras lördag och söndag från kl 13. Boka bord i god tid!

Happy Weekend i Watson´s Bar!

Utvalda DJs – upplev bästa barhänget i Watson´s Bar fredag- och lördagkväll till 01.00. Uteservering öppen till 23.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media