fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Watson´s Bar voff

Watson´s Bar är döpt efter ägarfamiljens följeslagare - en ständigt hungrig, alltid nyfiken Jack Russell. I Watson´s mixas bra musik med läckra smårätter och de godaste drinkarna. Öppet året runt från kl 11 - inga undantag!

Watson´s Bar
Livet är för kort för att ha tråkigt. Med drinkar i världsklass, barvänlig mat och traditionellt värdskap så är Watson´s Bar en självklar mötesplats för hotellgäster, stockholmare och södermalmsbor. Under sommarhalvåret kan du njuta av drinkar och mat på Watson´s nya uteservering.

DJ fredag och lördag. O.P. Anderson besöker Watson´s Bar fredag.

Watson´s Meny
En bra drink ska inte bara smaka gott den ska även vara lekfull och vacker. Vi erbjuder en drinklista med genomtänkt balans i både trygga klassiker som utmanande kreationer. Självklarhet finns en bra bredd av alkoholfria alternativ både vad gäller cocktails, vin och öl och där du kan utmana dina smaker. En barmeny med klassiker som delikatesser av kallskuret och ost, friterade marconamadlar, spanska gröna oliver och råbiffmacka som samsas på menyn med säsongsanpassade rätter.

Hotellbar med puls
I Watson´s Bar strömmar det soul, funk, jazz och rare disco ur högtalarna. En hotellbar med puls, öppen från tidig förmiddag till sen kväll, sju dagar i veckan, i hjärtat av Södermalm. Året runt.

 

 

Bistro
Brunch
Cocktailbar
Café Rival
Öppettider


DJs på fredagar och lördagar
Fredag och lördag åldersgräns 23 år.
Barchef fredrik.castro@rival.se

Galleri
Just nu på Rival

Midsommar på Rival – bar och bistro öppet

Fira din skönaste midsommar på Rival! En sommardrink i Watson´s Bar följt av en god middag i Rivals Bistro. Läs mer här!

DJ & O.P. Anderson roar i Watson´s Bar

DJ Jonas Tottmar och Michael Pietile roar Watsons´s gäster fredag och lördag. Inne och ute!  

Boka ett rum med sommarbalkong!

Som ett av få hotell i Stockholm erbjuder Rival många rum och sviter med möblerade balkonger. Utforska här!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media