fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Watson´s Bar på Mariatorget Södermalm

Watson´s Bar
Livet är för kort för att ha tråkigt. Watson´s bar har drinkar i toppklass, musik och events. Barvänlig mat och traditionellt värdskap gör Watson´s Bar till en självklar mötesplats för hotellgäster, stockholmare och södermalmsbor.


Watson´s Bar  – lunch, eftermiddagsmöte, kvällsdrink.

Watson´s Meny
En bra drink ska inte bara smaka gott den ska även vara lekfull och vacker. Vi erbjuder en drinklista med genomtänkt balans i både trygga klassiker som utmanande kreationer. Självklarhet finns en bra bredd av alkoholfria alternativ både vad gäller cocktails, vin och öl och där du kan utmana dina smaker.

På barmenyn frestar vi med Kalixlöjrom, Råbiffmacka med tryffelmajonnäs,  klassisk Toast Skagen, Rival Burger, Mac´n´Cheese, Caesarsallad, fisk- och skaldjursgryta… med mera. Eller varför inte bara njuta av en drink och en Crème Brulée. Läs Watson’s Bar Menu

Hotellbar med puls
I Watson´s Bar strömmar det soul, funk, jazz och rare disco ur högtalarna. En hotellbar med puls, öppen från eftermiddag till sen kväll, sju dagar i veckan. Under sommarhalvåret kan du njuta av drinkar och mat på Watson´s nya uteservering. Watson´s Bar är döpt efter ägarfamiljens följeslagare – en ständigt hungrig, alltid nyfiken Jack Russell.

 

 

Galleri
Just nu på Rival

Frukost måndag-söndag!

Rivals härliga frukostbuffé måndag-söndag boka bord on-line. Kö-fri-buffé och à la carte frukostmeny ingår. Helgmys 07.00-11.30.

Watson´s Bar och Bistron öppet!

Watson´s Bar öppen varje dag – drinkar, musik och mat i avkopplande miljö. Rivals Bistro hälsar välkommen tisdag-söndag.

Boka hotellrum – guldkant varje gång!

Boka till bästa pris här. Guldkanta med parkeringsservice, skönt barhäng, kuddmeny och långa frukosttider…

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media