SVITER
SVIT 704 VÅNING 7

BOKA HÄR
Svit 704 är den största och kanske det mest romantiska rummet på Hotel Rival. På sjunde våningen ligger denna 50 m2 stora takvåningssvit med ett sovrum och ett separat vardagsrum med fåtöljer och schäslong. Balkongen har utsikt över Mariatorget.

Sovrummet har en 210 cm bred säng med en gemensam madrass, sängen bäddad med egyptiska bomullslakan. Från sängen har man en direkt vy det öppna badrummet med både dusch och badkar. Badrummet har ett brett sortiment av sköna badrumsprodukter, mjuka morgonrockar och tofflor.
  Vardagsrummet har två stora fåtöljer, sittpuffar och ett runt bord framför en Samsung Smart TV och Blu-ray spelare. Svit 704 har även ett arbetsbord med trådlöst- och fast internet utan kostnad. 15-20 DVD filmer och ett tiotal Cd-skivor finns i rummet. Rummet är inrett med trägolv, AC finns. Separat toalett.

Svit 704 kan öppnas upp, se bild ovan, mot Executive rummet 705 för att skapa en två sovrumssvit, Bergman Sviten.

RUM- OCH GÄSTSERVICE  
     
 
 SOVRUMMET SVIT 704

 
 VARDAGSRUM OCH SOVRUM SVIT 704

Bildgalleri 704


 

 

EXECUTIVE 705 VÅNING 7

BOKA HÄR
Excutive rum 705 är förmodligen det mest populära rummet på sjunde våningen, 705 är ett 36 m2 stort takvåningsrum med en underbar utsikt över Mariatorget. Här finns en balkong med två stolar och ett bord. Rum
705 har en 210 cm bred säng med en gemensam madrass, egyptiskt sänglinne och duntäcke.
  Executive 705 har två fåtöljer ett bord, en Samsung Smart TV och Blu-ray spelare. Arbetsbord med både trådlös och fast internet utan kostnad. 15-20 DVD filmer och ett tiotal Cd-skivor finns i rummet. Rummet har trägolv och AC.

RUM- OCH GÄSTSERVICE
     

 
     
Badrum med både dusch och genröst badkar. Brett utbud av sköna badrumsprodukter, mjuka  morgonrockar och tofflor.
  Executive rum 705 kan öppnas upp mot svit 704 för att skapa en två sovrumssvit, Bergman Sviten.
     

Bildgalleri 705


     


 

SVIT 706 VÅNING 7

  BOKA HÄR
Svit 706 är en 40 m2 stor svit direkt under takåsarna med ett separat vardagsrum och en mycket stor altan med utsikt över Södermalms takåsar och en tyst bakgård. Sovrummet har en 210 cm bred säng och en Samsung Smart TV i perfekt läge på väggen när man ligger i sängen! Badrummet delar sovrummet och vardagsrummet med sin öppna planlösning där det finns både dusch och generöst badkar.   Badrummet har mjuka morgonrockar och tofflor samt ett stort utbud av sköna badrumsprodukter. Vardagsrummet har två Mozart-fåtöljer och ett bord framför en Samsung Smart TV, Blu-ray spelare,
15-20 DVD filmer och ett tiotal Cd-skivor.
Svit 706 har även ett arbetsbord och både trådlös och fast internet utan kostnad. Sviten har trägolv och AC samt separat toalett.

RUM- OCH GÄSTSERVICE
     

 
 SOVRUM MED TRÄGOLV 706

 
 HALL OCH ARBETSPLATS SVIT 706

Bildgalleri 706


BOKA HÄR

BRÖLLOPSPAKETET
ROMANTISKT PAKET
 
Hotel Rival erbjuder gratis WiFi och fast uppkoppling till alla hotellgäster. Vi har även en kaffemaskin med gratis kaffe och te och kex samt PC och arbetsplats, öppet dygnet runt på plan 4.
     

EVENEMANG PÅ RIVAL

"En man som heter Ove"

Spelas januari-maj

Al Pitcher

Nääämen it´s Al Pitcher
11-12 februari

Kalle Moraeus

En dalmas i storstan
9 mars

Kjell Enhager

Skillnaden som gör skillnaden... Är DU!
31 mars & 1 april

"Tusen bitar"

En konsert med Björn Afzelius musik
8 & 9 April

Al Murray

13 april

Daniel Norgren

26 & 27 april

Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahls Bildbevis
29 maj

Måns Möller & Özz Nujen

”Sveriges Historia”
November

Bar & Bistro

7 kvällar i veckan