DE LUXE RUM


     

DE LUXE RUM MED BALKONG

Våra tjusiga de luxe med balkong har stora fönster och en rymlig balkong. Rummen ligger på hotellets framsida med utsikt över Mariatorget. Balkongrummens storlek är mellan 32 och 34 m2. Rummen har en
180 cm bred gemensam madrass. Sängarna är bäddade med egyptiska bomullslakan och luftiga duntäcken. En Samsung Smart TV, Blu-ray spelare, ett tiotal CD-skivor och en handfull DVD-filmer finns i alla de luxe rum. Rummet är möblerat med två bekväma Mats Theselius-fåtöljer och ett bord.
  Arbetsplats med fast och trådlöst Internet utan kostnad. Alla tio de luxe-rummen med balkong har rymliga badrum med både dusch och badkar, mjuka morgonrockar och tofflor. Badrummen har en fönsterruta som vetter ut mot rummet… ligg i badkaret och se på TV eller lyssna på musik. De luxe rummen har två dubbel-garderober och rummen passar perfekt för gäster med mycket bagage och som stannar flera nätter.

RUM- OCH GÄSTSERVICE
     

 
BADRUMSFÖNSTRET UT MOT RUMMET

 
BALKONG MED BORD OCH STOLAR

     


     

DE LUXE RUM

BOKA HÄR
Samtliga de luxe rum har exakt samma standard och högkvalitativa utbud, det är endast balkongen som skiljer dessa rum åt. Samtliga de luxe rum har utsikt över Mariatorget. De luxe utan balkong är i storleken 29-32 m2.
  Koppla in Din ipad, ipod eller laptop i rummets playstationuttag,spela Din egen musik i rummet och i badrummet. Kuddmeny är standard, beställ upp en Tempur- eller bovetekudde utan extra kostnad - när som helst på dygnet.

RUM- OCH GÄSTSERVICE
     

 
Generös dusch och stort badkar -
badrumsväggar klädda i mosaik

 
Generösa arbetsytor i alla de luxe rumBildgalleriBOKA HÄR

BRÖLLOPSPAKETET
ROMANTISKT PAKET
 
Hotel Rival erbjuder gratis WiFi och fast uppkoppling till alla hotellgäster. Vi har även en kaffemaskin med gratis kaffe och te och kex samt PC och arbetsplats, öppet dygnet runt på plan 4.

EVENEMANG PÅ RIVAL

"En man som heter Ove"

Spelas januari-maj

Al Pitcher

Nääämen it´s Al Pitcher
11-12 februari

Kalle Moraeus

En dalmas i storstan
9 mars

Kjell Enhager

Skillnaden som gör skillnaden... Är DU!
31 mars & 1 april

"Tusen bitar"

En konsert med Björn Afzelius musik
8 & 9 April

Al Murray

13 april

Daniel Norgren

26 & 27 april

Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahls Bildbevis
29 maj

Måns Möller & Özz Nujen

”Sveriges Historia”
November

Bar & Bistro

7 kvällar i veckan