Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Show, konsert, föreställning

Rivals salong har 700 platser fördelat på 480 platser parkett och 220 på balkong. Biljetter till shower, konserter och föreställningar bokar Du genom de stora biljettföretagen såsom Ticketmaster, biljettforumeventim med flera.

Produktionsbolag, teaterproducenter och arrangörer som är intresserade av att komma i kontakt med oss, läs mer här. Har Du bokat biljetter till en föreställning och har frågor, kontakta biljettföretaget.

Rival är den perfekta mötesplatsen innan ni går på en föreställning

Stäm träff i Cocktailbaren, Bistrobaren eller i foajén! När föreställningarna har paus så är våra barer väl förberedda för att kunna ge alla gäster snabb service! Och glöm inte, Du kan alltid* ta med ett glas vin in i salongen! *Undantag förekommer på produktionens begäran.

Kvällen startar bäst i Rivals Bistro!

Boka bord i god tid om ni vill äta innan en föreställning eller show. Är ni ett större sällskap som vill mingla och ta ett glas tillsammans - kontakta oss i förväg så ska vi försöka ordna detta!

Boka bordBoka och information

bistro@rival.se
08-545 789 15
08-545 789 45

Information till gäster med funktionshinder
Tillgänglighet

Hörselslinga i salongen på rad 1-10

 

Dokument
Rivals salong, numrering


Lobbybar och entréfoajé


Cocktailbaren


Rivals Bistro