Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

För mycket av allt – en föreställning av Sanna Bråding

Sanna Bråding följer upp självbiografin med en föreställningsturné i regi av Özz Nûjen. Föreställningen är baserad på Sannas uppmärksammade självbiografi För mycket av allt som släpptes 7 september i år. Boken fick stort utrymme i media, lysande kritik av läsarna och har legat på Storytels lista över de mest populära titlarna sedan utgivningen. Nu har Sanna och Özz skapat en unik föreställning där publiken bjuds in till en naken och självutlämnande kväll där vi tas med på en resa som visar oss vad som egentligen hände, hur det blev så fel och hur det slutligen blev så rätt.

– Under de år jag mådde som sämst stängdes mina kanaler och lusten att stå på scen försvann. Men under arbetet med mig själv, med boken och resan hit till där jag är idag har allt sakta börjat öppnas upp igen. Att boken fått ett så enormt fint mottagande av läsarna har bara ökat min längtan efter att få vara där tillsammans med publiken och dela känslorna ihop – all igenkänning, alla skratt och tårar, säger Sanna Bråding.

För regin ansvarar Özz Nûjen, skådespelare och komiker:
– Sanna har skrivit en mycket bra bok. Min uppgift är att ge äventyren, såren, smärtan och glädjen en scengestaltning som är både angelägen och berörande. Det är en utmaning och jag är mycket hedrad över att Sanna har gett mig det här förtroendet, jag har följt henne i många år och ser verkligen fram emot vårt samarbete.

Sanna om samarbetet:
– Att Özz och jag skulle göra det här ihop kändes självklart från start. Vi har jobbat ihop tidigare, men inte i dessa roller. Han är ärlig, rak och känslosam. Jag är stolt över att få vara den skådespelerska som regisseras av honom då han regidebuterar. Jag är säker på att han kommer att få mig att dra fram min komiska sida ännu mer.

Längd: ca 90min ej paus
Arrangör www.lifeline.se

16 mars

Sanna Bråding