Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Round the World - Russell Howard

Russell Howard som är en av Storbritanniens största komedistjärnor har redan nu – ett och ett halvt år i förväg – bokat in uppträdanden i 30 städer runt om i världen 2017. Turnén kommer att pågå från februari till juli. Den 7 juni uppträder han på Rival i Stockholm och den 9 juni på Lorensbergsteatern i Göteborg. Det är första gången Russell Howard kommer till Sverige, och turnén heter förstås ”Round the World”.

”Round the world”-turnén inleds på Irland och avslutas i Australien. Däremellan ger Howard bland annat föreställningar tio kvällar i rad på Royal Albert Hall i London.

På hemma plan är Russell Howard inte bara känd från live-scenen utan även som programledare i både radio och TV. Tionde säsongen av hans succéserie ”Good News” hade premiär på BBC2 i slutet av oktoberAlla avsnitten läggs ut på YouTube på Russell Howard’s Good News för oss som bor utanför Storbritannien.

Russell Howard's YouTubekanal
Facebook

Rullstolsplatser bokas via Biljettforum Customer Service: 0771 - 130 150

7 juni

Russell Howard