Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Owe Thörnqvist med band

THÖRNQVIST,  om det namnet nu råkar vara bekant. Om icke, så kanske ni råkar känna till en och annan melodi av denne legendariske melodisnickare och ordkonstnär. Varm Korv Boogie är en av de mest kända låtarna, men Dagny, Svartbäckens Ros, ”Rumba i Engelska parken” kommer inte långt efter…och Alptoppens Ros och Anna Kaffepanna och Loppan och….
Listan av hans svenska melodiklassiker är oändlig.

Nu dessutom i allra högsta grad aktuell genom årets succé i Melodifestivalen med egenkomponerade nya ”Boogieman blues”. Medverkar i finalen den 11 mars och fyller dagen därpå 88!

Så vid nu snart fyllda 88 friska vårar drar denne man, som heter Owe, tillsammans med sin eminenta orkester av glada spelemän åter ut på en miniturné. Och han kan inte bara skriva låtar, sjunga som en karl och spela munspel som en boogieman – han kan tala också. Berättelser och anekdoter från åren på vägarna och om livet i största allmänhet. Fortfarande lika rapp och vältajmad – en unik mix mellan musikalisk briljans och stand-up. En stor underhållare och artist av ett slag som inte tycks tillverkas längre.

Föreställning 90 minuter plus paus
www.owethornqvist.se

Vid problem att köpa biljett maila info@starmarck.se

9 april