Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

MozArt Group – tillbaka i Stockholm lördag 5 maj.

Som en av huvudartisterna i kanadensiska komedifestivalen Just for Laughs, kommer MozArt Group nu till Rival! Om du känner igen namnet, kan det mycket väl vara så, eftersom gruppen deltog i Allsång på Skansen 2010.
Tycker man att klassisk musik är stel och tråkig, eller vill man göra sina barn bekanta med klassisk musik, är denna stråkkvartett ett utmärkt alternativ.

De fyra herrarna i MozArt Group avslutade prestigefyllda musikskolor i Polen, men hade ingen lust att leva ett tråkigt liv som klassiska musiker. Därför bildade dem MozArt Group där dem kombinerar klassisk musik, men även popmusik, med komedi och humor i en sorts musikalisk cabaret, där språket dem använder förstås världen över, utan några språkhinder.

’Vi existerar trots det värdiga allvaret i konserthallar, trots klassiska musikers långtråkiga liv, trots fanatiska älskare av klassisk musik, trots rock, rap eller pop fans som är rädda för klassisk musik. Vi behandlar vår sångmö med humoristisk ironi, och vi är helt övertygade om att hon inte har något emot det.’ Säger MozArt Group
Med över 20 år bakom sig, har de turnerat över hela världen, inklusive i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. De har haft fler än 4000 föreställningar och uppträtt som gästartister med bl.a. jazzmusikern Bobby McFerrin.

Föreställningen lördag 5 maj på Rival börjar kl 19.00. Konsert 90 minuter, ingen paus.
För biljetter kontakta info@polart.se eller ring  0707 55 21 77
Biljettsläpp 1 februari.
Arrangör: PolArt HB

5 maj