Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Mindfuckness en föreläsning med Christian Wass och Pontus Strobaek

PUBLIKSUCCÉN RULLAR VIDARE! TILLBAKA PÅ SCENEN HOTEL RIVAL.

För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Du behöver kunna bemästra både ditt känsloliv och den nya världsbild förändringen för med sig, om du inte vill bli stående kvar med en fot i det gamla.

Den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Inspirerande livsberättelser med fokus på förändringens olika faser. Allvar, humor och en smula kaos där allt mynnar ut i konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer stöka till det i huvudet och lämna ett bestående avtryck!

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, Vi har kraften c/o Christian Wass, med över 100 000 följare.

Pontus Ströbaek är, enligt sig själv, ett geni och en guru och hjälper flera av Sveriges bästa föreläsare med deras scenspråk och kommunikation till sin publik. Med över 30 års erfarenhet av att stå på scen i olika sammanhang, guldmasknominerad, uppskattad komiker och hyllad regissör, har Pontus bestämt sig att förmedla någon form av klokskap tillsammans med Christian.

Biljettpris: 395 kr 

OBS! Om ni är 5 eller fler och hellre vill få faktura, kontakta oss på info@christianwass.se
Priset vid faktura är ovan pris exkl. moms (gäller endast företag och kommuner).

Starttid: kl 19.00
Paus ca kl 20.05
Sluttid: ca kl 21.30

Arrangör: www.christianwass.se/

Har du fler frågor så kan du  mejla till info@christianwass.se.
Salongsplan

5 november