Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Missa inte Lenas senaste succéshow!

”Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den genuina och kärleksfulla föreställningen har höjts till skyarna i media. ”Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Expressens recensent menade att ”hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig”.

”Den här showen är jätterolig att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut”, säger Lena Philipsson.

Förutom några av Lena Philipssons största hits genom åren innehåller ”Jag är ingen älskling” även låtar från Lenas senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon har skrivit all musik själv och resultatet har hyllats. Expressen skrev att det är ”uppriktigt på ett älskvärt sätt”, Dagens Nyheter att albumet består av ”tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert”.

"Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. Det är är en varm och kärleksfull show som blandar nya låtar med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon. Lena Philipsson står för manus och till sin hjälp på scen har hon ett svängigt sexmannaband. Showen är regisserad av Emma Bucht ("En man som heter Ove",  "Bullets over Broadway" och "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan) har gjort scenografin.

Göteborgs-Posten, betyg 4 av 5

"Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än såhär"

Aftonbladet, betyg 5 av 5

"Det bästa Lena Philipsson har gjort" "Känslosamt. Utlämnande. Roligt." "Den här showen är ljuvlig" "Man diggar, skrattar, fäller kanske några tårar. Man blir som ett med henne. Just därför är det det bästa hon har gjort. "

Expressen, betyg 4 av 5

"Hon är fortfarande publikens älskling." "Lena Philipsson gräver djupare än någonsin med sin nya show. Hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig" "Lena Ph visar, på nytt, vilken precis tajming hon besitter när hon växlar från underhållande flams till djuplodande monologer med sällsynt elegans"

Nöjesguidens krönikör Frans Strandberg

"SOM jag älskar denna kvinna. Smålands Madonna!"

Corren, betyg 4 av 5

"Publiken älskar henne, tydligt och ljudligt"

Motala & Vadstena tidning

"Att motsvara så höga förväntningar – kanske rentav överträffa dem – är inte dåligt"

Länstidningen Östersund

"Härligt, elegant och proffsigt"

 

Föreställningens längd 1,45 timme, ingen paus.

Produktionsbolag www.blixten.com

8- 11 november

Lena Philipsson