Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Johan Glans - "World Tour of the World”

Johan Glans på Rival hösten 2017 med standup-föreställningen "World Tour of the World”

Nu återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna "World tour of Skåne” och "World tour of Skandinavien”.

Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer.

2008 åkte han ut på en "World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för "World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans.

Namn: JOHAN GLANS - WORLD TOUR OF THE WORLD
Medverkande: JOHAN GLANS
Producent: CS Nöje, Cecilia Stenborg,
Produktionsbolag: www.csnoje.se
Längd: Ca 90 min, ej paus

Oktober

Johan Glans