Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

HENRY ROLLINS TRAVEL SLIDESHOW:

Scenen på Hotel Rival

Henry Rollins har under många år haft med sig sin kamera då han har rest runt i världen. Under en intim kväll här på Rival kommer han att berätta de fascinerande historierna bakom hans bilder, som bland annat är tagna i Timbuktu och Bagdad.

Som frontfigur i först Black Flag och senare Rollins Band blev Henry Rollins en ikon inom punk- och hardcorescenen. Därefter har han mutat in sig som en modern renässansman och högoktanig arbetsnarkoman. Spoken word-poet, skådespelare, radiopratare, författare, komiker, DJ och krönikor är bara några av de epitet han har samlat på sig. Den röda tråden genom allt Rollins har gjort är att det alltid har genomförts med en enorm skärpa och kvalitet.

Då Henry Rollins nu kommer till Stockholm är det rollerna som fotograf och historieberättare som möts på scen. Räkna med en kväll fylld av insikter, oväntade vändningar samt kanske ett och annat skratt.

Föreställningen är knappt tre timmar lång inkl paus. Föreställningen är på engelska.

Produktionsbolag www. fkpscorpio.se 

Salongsplan

3 december

Henry Rollins