Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Den Lyckliga Pessimisten

Jan Bylund och Mattias Lundberg har skrivit en bok tillsammans som heter, Den Lyckliga Pessimisten, av och med Mattias Lundberg och Jan Bylund, det är en humoristisk uppgörelse med ”tänk positivt”-maffian. Föreställningen är en lektion i att livet inte är så jäkla enkelt som optimisterna vill få oss att tro.

Mattias Lundberg: är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och Docent i Psykologi vid Umeå Universitet. Utöver dessa fina titlar så är Mattias också författare, föreläsare och moderator.

Mattias Lundberg är en föreläsare som gillar att göra svåra saker enkla och behärskar den svåra konsten att beskriva svåra psykologiska sammanhang på ett sätt så alla känner igen sig. Mattias är nog är så långt från den stereotypa bilden av en psykolog man kan komma och bjuder gärna på sina egna erfarenheter för att visa hur vi människor fungerar, eller inte fungerar, i olika sammanhang. Det är viktigt att har roligt då man lär sig, så det försöker Mattias erbjuda sin publik.

Jan Bylund: är underhållare och föreläsare, dessutom jobbar Jan som ståuppkomiker, moderator, konferencier och programledare.

Oftast tas Jan Bylund in som både konferencier och föreläsare – och kanske till och med underhållare på kvällen. "Känner mig rätt bekväm i alla dessa roller och det blir ju lättare att knyta ihop hela kalaset när jag fått förmånen att vara med och hålla i hela dagen och dessutom busa på kvällen!"

Arrangör: www.medalgon.se

25 april

Jan Bylund & Mattias Lundberg