Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Café Rival - 7 dagar och kvällar i veckan

  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow

Frukost

Rivalfrukost: Frukostfralla med goda pålägg, färska, nyttiga juicer från Råsaft samt bryggkaffe eller te.

Croissantfrukost: Färska croissanter bakade på äkta smör, serveras med ost och två sorters marmelad. Valfritt kaffe eller te.

Grötfrukost: En matigt frukostalternativ med bovetegröt, valfri frukostfralla med goda pålägg, ägg & kaviar, färsk Råsaftjuice samt kaffe eller te.

Frunch: Lördagar och söndagar adderar vi ett lite lyxigare alternativ med brioche, äggröra, bacon, bakad tomat, rökt skinka, plättar med grädde och sylt samt frukt.

Varje morgon erbjuder vi dessutom Fattiga Riddare på levainbröd med sylt och grädde samt Grekisk yoghurt med valnötter och honung.

 

Lunch/ middag

11-19.30
Vår fantastiska Caesarsallad med smörstekt kycklingbröst och hemlagad dressing. Rödbetsburgare, klassisk rätt i vegetarisk tolkning. Croque Monsieur eller Madame (med ägg) på levainbröd som serveras med sallad eller med pommes. Eller varför inte en Club Sandwich? Köket inspireras av säsong och varierade smaker och fyllningar. Pannkakor med sylt och grädde för de små. Inga krusiduller, precis som det ska vara. Måndag till fredag serverar vi två alternativa lunchrätter.


Fika

Hos oss hittar du allt från klassiska svenska bakverk från Riddarbageriet till engelska handgjorda cheesecakes. Dofter som kanel, kardemumma och vanilj fyller lokalen varje morgon när de anländer från bageriet.
Vi har goda äppelmuster, läsk samt alla möjliga varianter av kaffe och te för att på bästa sätt skapa en härlig fikastund
 

Kvällar på Café Rival

Cafe _rival _evenings _at _rival _kollage

Vi serverar varm mat fram till stängning. Men här kan Du också träffa Dina vänner över ett glas vin, snacks och godsaker. Vi har utökat vårt vinsortiment och självklart har vi ekologiska alternativ.

 

Frukos2

Cafe Bild Img 1661 Klippt

Bullar2

Cafe Bild Img 1661 KlipptGe bort Rival i present!

Rivals presentkort är den perfekta present att ge en vän, kollega eller din älskade.

Köp presentkort
Telefon 08-545 789 25Café Rivals fotografier

Cafe Illustration Right Img 1710 Ny

Väggarna: Unika fotografier, tagna av Ulla Montan, där välkända kulturprofiler från Södermalm är avbildade.