Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Bistro

  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow
  • slideshow

Vår tävlingsmeriterade köksmästare, Håkan Carlsson, och vår souschef Joakim Schwartz deltog båda i uttagningarna till Årets Kock 2017. Tyvärr räckte det inte hela vägen till final det här året. Från och med tisdag den 29 november har du ändå möjlighet att äta deras fantastiska rätter i Rivals Bistro. Menyn består av förrätt signerad souschef Joakim Schwartz, varmrätt signerad köksmästare Håkan Carlsson och dessert signerad souschef Marcus Ossman. Menyn finns i begränsad tillgång och serveras så länge råvarorna räcker.

Bistro _1_haftning Bistro _1_hakan
Lördagslunch i ett rött sammetsbås... Köksmästare Håkan Carlsson

Nu har vi öppnat upp Rivals Bistro för härlig lördagslunch i avslappnad atmosfär.

På menyn hittar vi bland annat Toast Skagen, Charkuterier, Wallenbergare, Fiskgryta 2.0, Halstrad råbiff och mycket mer. Vi erbjuder ett stort utbud av  alkoholfria alternativ att välja mellan och dessutom har vi, som alltid, en vinkyl som är fylld till bredden med godsaker från världens alla hörn. Rött, vitt, rosé eller mousserande? Nästan alla våra viner finns på glas. Vi håller öppet för lunch varje lördag mellan 13.00 och 16.00. Boka ditt bord via vår hemsida, www.rival.se, eller direkt via hovmästare på telefon 08-54578915.

Perfekt för lördagsshoppare. Perfekt med lunch före show med Gardell kl 16.00. Perfekt för alla helt enkelt! Varmt välkommen till bords och låt oss servera dig en lite skönare lördag!

Bistro lunchmeny, lördagar
Bistro kvällsmeny

Sociala medierBoka bord

Ni bokar snabbt och enkelt bord via vår online bordsbokning

Boka bord


Ge bort Rival i present!

Rivals presentkort är den perfekta present att ge en vän, kollega eller din älskade.

Köp presentkort


Boka bord
bistro@rival.se

Hovmästare
08-545 789 15
08-545 789 45


Food & Beverage Manager
tobias.wikberg@rival.se
08-545 789 17


Bistro meny

Vår Bistro meny uppdateras kontinuerligt och presenteras här nedan som en PDF.

Öppna Bistro meny

Vårt mest populära bord ”Bord 1” är det perfekta bordet för ett sällskap på 10-14 personer. Här bjuds på full insyn i köket, allt som rör sig i bistro och bar kan betraktas och avnjutas vid detta höga bord.


Hela vårt sortiment av utvalda viner serveras även på glas! Rådfråga gärna oss om den perfekta kompositionen för kvällens middag.